Over ons

Als onafhankelijk makelaar bieden wij verzekeringen op maat met persoonlijk advies aan. Sinds juni 2024 gaan we verder als Crelan bank- en kredietagent. Wat ooit begon bij Ippa en Anhyp en daarna AXA Bank. Crelan is een coöperatieve bank waar u als klant voelt dat er een persoonlijk contact is.

Opgericht door onze vaders met een geschiedenis die teruggaat tot 1974. Beiden zijn we bankagenten en verzekeringsmakelaars die de handen in elkaar slaan. Onze gezamelijke missie is duidelijk : persoonlijke en professionele oplossingen bieden voor alle financiële en verzekeringsvraagstukken die u zou hebben. Wij staan klaar zowel voor particulier, zelfstandige, vrije beroeper als KMO.

Met ons uitgebreid team, elk met zijn specialisatie, zoeken we kritisch naar de beste oplossing voor élke klant. Een brede waaier aan diensten in combinatie met een team van gespecialiseerde medewerkers. Samen zijn we klaar voor de toekomst.

Wat ons kenmerkt is onze persoonlijke, warme aanpak. Bij ons bent u geen nummer. We nemen graag tijd voor U. Ook bij schade staat u nooit alleen.

Onze missie is simpel: SERVICE!

Deze service vertaalt zich in ruime openingsuren overdag en de mogelijkheid om op andere uren een afspraak in te plannen. Ook digitaal zijn we 24/24 beschikbaar. Selfservice, bancontact, homebanking, mobile banking. We hebben alles in huis om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Hier stopt het niet! Wij zijn 7/7 en 24/24 telefonisch bereikbaar in geval van een ongeval!

Onze slogan:
“goede raad krijg je overal, discreet, deskundig en professioneel advies bij ons” .

Wij zijn er, dankzij u, voor u !

Team

Günther Vande Maele Bestuurder & kredietadviseur gunther@deblaere-vandemaele.be gunther.vandemaele@crelan.be
Eveline Pauwels Verzekeringen eveline@deblaere-vandemaele.be
Vincent Laverge Verzekeringen vincent@deblaere-vandemaele.be
Kathy Scherpereel Verzekeringen kathy@deblaere-vandemaele.be
Iris Vermeire Administratie iris@deblaere-vandemaele.be
Eve Huybens Vermogen & beleggingen eve.huybens@crelan.be
Ben jij de volgende? Interesse om ons team te versterken? info@deblaere-vandemaele.be

Meer info over verzekeringen: info@deblaere-vandemaele.be

Meer info over bankzaken: sintelooisvijve@crelan.be